Wednesday, July 8, 2009

untitled

5.54a.m n still cant sleep+lapar...

da 2 hari kat perlis...
brg2 sume lom kemas lg,tp pc da setup tu yg plg penting..hahaha
g men futsal td kol11,penat2 (hasil mkn tdo-mkn tdo slme 2 bulan kat umh)...score 4 gol debut season ni..hahaha
pagi2 ni terigt lak kat umh,slalu ade je bnd nk mkn tp kat cni yg ade ni air kosong je... T_T
ade budu ke sambal tempoyak ngn ikan goreng pn jadi ni,lapar btol ni...ish...sedap2..hahaha
1st time lps 4 thn kat cni aku rse cm nk blk umh,nape ek??semcm ni...ish
2bln kat umh ni mcm jadi,sum r gud,sum makes me feel guilty,worthy, selfish, stupid n rse cm aku ni keji gle..
1stly im so sorry, aku xtau nk reply pe mse tu n even skrg pn aku xtau nk ckp pe kat die...rse cm kene push,aku xleh la rushing2 ni..shud juz take it slow n easy,the word cant just simply come out or it will be just a word nothing more..lme gk aku pk bende ni,rse bersalah,heartless sume ade ni tp bkn bley buat2 feeling ni nnt unfair kat die lak...she's a great girl,cantik,smart nothing is wrong wif her tp aku ni yg da xbtol kot..die tulis mcm2 bnd baek kat blog psl aku n dat nite,aku lak tulis cmni..kejam2!!!! tp mlm tu sonok gk lagi2 lps bape lme x jmp kn mkn tahun gk la,igt2 blk cite2 time bdak2 dlu..haha..sorry is the only word dat cross my mind rite now,juz focus on ur stdy n make me proud n i knw u'll do..seriously aku xde niat pn nk wat die cmni..

2ndly,cuti ni cm all the old sweet memories are brought back to life..hahaha..jmp lak crush lme time skola dlu..yg wat aku sonok g skola n xnk serong..hahaha..klakar je igt2 blk..n hasil ny aku dpt 7A pmr..tq2..hahaha..tp xdpt2 aku couple ngn die time skola dlu..mst ade org msk line dlu,sampah gle ko cheng oi!!!! xD mmg ade curse ni melekat kat aku,mmg gf org gk aku cr kn..smpi la skrg ni ha,padehal pompan cm lg rmi je dr laki kat dunia ni...jgn esk2 ko kawen ngn bini org da la cheng oi,tp kalo rozita che wan ehem2..hahaha...xpe,buy 1 ade free gift..lolx

comfy oi!!!!ape nk jd ngn kte ni..kte special case ek??ahahah..rindu gk kat ko kdg weh!!!! fuck lak ai..hahaha..mmg nasib aku ke ape ni jd 'special' je dr dlu...dem..hahaha..gle lme xjmp,7 thn kot..naseb baek die lom kawen lg...hahahah

ade bnd pelik jd cuti ni,slalu aku ade g jmp my other 'special' setiap sem xpenah miss aku igt tp cuti aritu x..hmm..lps ni xde cuti sem da last sem ni kot,insyallah...hahaaha WTF xkn tmbh lg 1 sem,xmo2..lolx..

dah2 nk g mnd...LAPAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

nOr aIn said...

arip
sama la crush lama time ko sek URESS dlu??o0o0o0...dlm diam ekk...hahahahaha

cheng said...

wahahaha
ntah,xtau..hahaha

nOr aIn said...

ala..malu2 miow lak ko..tp rasanya aku dpt tgkap sapa crush ko tu...hehehehe

cheng said...

wah!!!pandai la ko
no komen..hahaha

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA