Saturday, October 3, 2009

the 1st date for dummies

Selamat Hari Raye,MZ&B

Berbekalkn rendang,ayam percik dan sedikit kueh raye utk joji yg sebok nyusahkn mak aku masak utk die, aku pulang ke perlis dgn berat hati..haiz..sampi2 cni direct demam,lembik ak 3 hari dem..
smlm ade tourney takraw, ade sorg bdak yg slalu men ngn ak ptg ajk ak msk team die tp ak ngn kerek ckp xmo...hahaha ( padehal takut kene libas time tourney nnt,aku bkn power pn die nk gk ajk amende tah die tu tp ade gk yg lagi ayam dr ak msk.Lps ni mst die sedar diri n train harder. hahahaha)


For Dummies:
Klakar, rse nk kutuk2, nk pijak2 kepale die,simpati pn ade kat membe ak ni.Die ade kuar date ngn sum1 ni,die minat kat bdak tu die ckp suke perangai bdak tu apela igt kn die kat sum1 from die ny past la apela.aku dgr jela membe nk luah kn perasaan kn..hahaha.Diorg g Kfc mlm tu tp membe ak jem,bdak tu bwak membe plak die igt kn sorg..hahaha. Then bdak tu propose nk tong2 duit beli 1 bucket kot aku rse.Memandangkn kekurangan badget n plus sorg kwn die ni,membe ak pn say ok!!. Dlm Kfc tu ade sorg siamese dukung baby, bdak ni wat2 penyayang g la dukung baby tu.Membe ak dok la borak2 ngn mama baby tu.Then die punye sengal,dgn IQ die yg hampir zero ni die bly ckap ' Act ktorg nk baby tp xde mse nk buat,kteorg sgt bz ( ketorg= membe ak+bdak ni) ' . bangang x rse2 ny cmtu??? hahahha. tp bdak tu xdgr die ckp time tu,so ok la kn. Membe ak ni kdg2 ckp xpki otak, men suke ati die je. Die ade terlepas ckp kat bdak tu sumthng mcm tunjuk sgt die ni nk jd more than just fren.Bdak tu respon direct r/ship between diorg ni xleh lbey dr fren.Xrse nk bnh diri ke cmtu??.Wahaha..Then diorg borak2 la dlu b4 blk blik masing2, bnd paling bangang yg xpenah d buat org berlaku.Membe aku ni gi bgtau bnd yg die borak2 ngn mama siam kat Kfc,about the baby making thing.Xke bangang tahap dewe tu.aku tny nape ko ckp cmtu, ' aku sje buat joke je, die nmpk mcm openminded'. Then bdak tu direct ajk membe die blk..hahahaha. Dgn no fon pn xde,emel pe lancau pn membe ak ni xsempat nk mintak.Lupe nk mention, die bru knl bdak tu ptg ny,dan2 trs die minatkn..hahaha.

Kat blik die nyesal,terbangang sorg2 pk nape die buat cmtu...hahahaha.cite kat aku lak tu mmg silap la,mmg ak kutuk kaw2 la..hahahaha.Siap tny ak kalo ko 1st date ape ko wat cheng.hahaha.
Aku ckp kat die ( aku pn jarang nk 1st-1st date ni tp dr experience la)..1stly ak akan blanje la date ak tu sbb cm xgentlemen je kalo xblnje (kalo xde duit ak xajk die kuar hahahaha), ckp2 bnd bodo cm making baby tu xkn la, wat bese2 je xyah nk tjk sgt ko syok kat die ( konon2 la cm jual mahal cket hahaha) then mst msg 'i had a great time td' hahaha geli jek..Then pelan2 cucuk2 jarum n at the rite moment ckp la intention ko yg sbnrny,kalo die ok dpt la ko gf kalo x bujang la ko smpi tu.Cm ak rse skrg...hahahah

Membe ak ni xpuas ati siap search articles about 1st date,ade 1 article ni title 'things u don wanna do on 1st date'.Ade lima xsilap ak,yg bes membe ak ni buat 4 drpd 5 tu.Yg die xwat tu involve alcohol ke cmtu,lgsg die jem.Siap ckp cmni' Da byk kalo bnd ni jd kat aku, terlepas peluang la, slip of tongue la apela, jokes aku wat die unconfortable ngn aku la ( yela jokes ko nk involve pervert stuff kn mmg la jd cmtu)' hahaha. Pastu die jmp plak article 'how to recover from bad 1st date',aku mls nk lyn da then ak ckp g bnh diri la weh..hahahha

ngantok nk tdo....zzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz

1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA