Sunday, March 29, 2009

Ain' t this the best thing ever happened to me

Td time lunch de org ajk g 'anjung keli'(tmpt paling puas hati mkn kat perlis,slps peladang xD), so aku pn layan je sbb 'my newest addiction' ade lolx. so aku kene drive cm bese walaupun kete org laen. sampai 'anjung keli' cm bese la tgh kebulur ni direct g amek nasi utk aku n MNA, utk lg 2 ekor 2 g mati la korg g amek sndr lolx..pastu amek lauk same2,tny u xmkn ni ke?u xmkn 2 ke? best2 rase cm xde org laen da dlm dunia ni,aku ngn MNA je..hahaha..time mkn aku tgk je MNA (she's perfect,im melting hahaha) sambil borak2 plus aku dok berangan je cmne la rupe anak aku ngn MNA nnt(jauh gle aku otak aku pegi wahahahaha). da kenyang diorg ajk gerak ke destinasi seterusnye,aku drive je mengikut arahan bos2 aku ni.dlm kete,the last thing in this world that i expected to happened just happened to me..MNA dok blkg driver sit n aku tgh drive..tetibe dr tepi side tingkap 2 die hulur kepala kat sblh telinga aku,aku terkejut..ish kenape ni then MNA pggl aku "cheng!!" aku pn nyaut la..then suddenly she throw a kiss kat pipi aku n kata " i like u ". aku pandang MNA padehal tgh drive ni cmne tah leh xaccident, luck kot hahaha.. aku cm terpinga2 xtau nk respon ape sbb aku da lme gle tgu MNA nk ckp sumthing cmtu..then dpt la sebijik kiss kat pipi,nikmat die berlipat2 kali ganda drpd sebatang rokok dunhill lps mkn nasi..hahahah pastu aku xpndang dpn da nk, direct smooching ngn MNA..die pny lips!!! aint like any other girls that i've taste b4 hahaha...sempat lg 2 tgh2 drive,aku pn da pelik da..da smpi destinasi yg d tuju,kteorg pn trn kete..lps aku kunci pintu die direct g kat aku peluk tgn aku pastu sandar kepale kat bahu aku..mase 2 la aku rse hidup aku ni bererti wakakaka poyo ayat..Tetibe ade org panggil aku "Cheng!!! Cheng!!! ko nk g x????"...cm suara hadi aku ckp...xlame 2 aku dgr plak "wak pegi weh, ko nk g x????" cm suare bear plak...pastu die jerit kempen FAMA!!!!!kempen FAMA!!!!! WTF!!!!!!!!!!! aku ckp bodo ny gemok due ekor..pastu baru aku sedar aku ats katil terbaring...wakakaka fuck hadi bear kaco mimpi indah aku,bru nk tgk mimpi 2 melarat smpi mne...hehehe...siap mimpi2 MNA ha gilo2,ape la aku ni...real life kompem x dpt da nk cmtu,dlm mimpi pn jadi la..FUCK hadi bear!!!!!!!!! kaco idup aku pehal... @@

5 comments:

мyΞ'™ said...

agak hampir tertipu siyal!
mimpi nk bende mcm tu je la ko.
caaissshh!!

cheng said...

hahaha
mane aku tau..
da nk mimpi cmtu..
slah kn aku lk...hmmm

alida said...

sengal la ko nih...
huahhh

LiezHoney said...

huh..bajet cter betul..mimpi rupernyerrrr

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA